Відбувся ІІ Всеукраїнський форум енергоменеджерів громад

21 жовтня 2021

Сьогодні, 21 жовтня, відбувся ІІ Всеукраїнський форум енергоменеджерів громад, присвячений темі «Енергонезалежна громада». Всеукраїнська Асоціація ОТГ об’єднує понад 500 енергоменеджерів, які прагнуть підвищити якість та ефективність роботи у сфері енергозбереження в своїх громадах.

Наша компанія виступила партнером проведення форуму. В ході панельної дискусії «Технологічні та інноваційні рішення по безпеці та енергозбереженню», експерти АДАМСОН розкрили тему "Енергетичний менеджмент - перший крок до побудови успішної енергоефективноі громади".

Під час Форуму відбувся конкурс «Кращі практики у сфері енергоефективності 2021»

Під час Форуму відбувся конкурс «Кращі практики у сфері енергоефективності 2021». Вітаємо переможців:

  • Снігурівська міська територіальна громада Миколаївської області
  • Волочиська міська територіальна громада Хмельницької області
  • Шумська міська територіальна громада Тернопільської області

Кожна з цих територіальних громад отримає в подарунок від компанії ADAMSON "набір енергоменеджера", що включає найбільш необхідне обладнання для роботи фахівців-енергоменеджерів.

За підсумками Форуму всі організатори та учасники висловили солідарну позицію, що розвиток енергетичного менеджменту в сучасних територіальних громадах є найпершим важливим кроком для побудови успішно діючої місцевої та загальнодержавної політики сталого енергетичного розвитку.

Компанія ADAMSON високо цінує багаторічну співпрацю з Асоціацією об'єднаних територіальних громад та радо долучатиметься до підтримки її ініціатив щодо підтримки енергоефективного руху в громадах

ІНШІ НОВИНИ

27.07.2021
В Ужгороді в рамках проведення Днів енергії було засновано енергетичний хаб, місією якого є впровадження принципів сталого енергетичного розвитку в громадах Закарпаття. Компанія ADAMSON долучилася, як партнер з бізнес-середовища.
29.01.2021
Турнір має за мету об'єднання територіальних громад, в тому числі і за допомогою таких спортивних змагань.
5.03.2021
Бажаємо всім українцям тепла в оселях, економії природніх ресурсів та заощадження на комунальних платежах!