Продовжуємо утеплення будинків найбільшого ОСББ у м.Івано-Франківськ.

08 жовтня 2021

Минулого року наша компанія виконала роботи з утеплення другого корпусу найбільшого ОСББ м. Івано-Франківськ "Китайська стіна 54". Про те, чи відчули зміни мешканці квартир внаслідок термомодернізації будинку, розповіла Оксана Іванюк, голова ОСББ: - Ми бачимо, що розмір оплати за газ в певний період зменшився від 40 до 50% , в будинку абсолютно немає плісняви, що важливо. Квартири зросли суттєво у ціні. Навіть у третьому корпусі, що утепляється зараз, дві квартири, які власники виставили на продаж, були продані за 2 години і в даний момент жодної квартири на продаж немає.

Наразі робота кипить над фасадом третього корпусу. Про перебіг робіт розповів Ярослав Свідрак, директор компанії "ADAMSON": - Ми плануємо на цей рік замінити повністю всі віконні конструкції, частково замінимо системи вентиляції, також буде комплексно виконано утеплення фасаду. Ряд робіт залишається на наступний рік. тому що процедура потребуватиме ще звітування перед Фондом держенергоефективності, який має частково компенсовувати жителям багатоквартирного житлового будинку кошти на реалізацію даних заходів.

Ініціативність мешканців цього житлового комплексу є дуже цінною для Івано-Франківська, стверджує міський депутат Стефан Магас. Адже приклад "Китайської стіни" спонукає все більше власників багатоквартирних будинків замислитись над утепленням своїх помешкань.

ІНШІ НОВИНИ

14.12.2021
Експерти-енергоаудитори компанії Адамсон разом із партнерами з Міжнародної Асоціації Інституцій Регіонального Розвитку «МАІРР» та Центру європейських ініціатив на запрошення Дубівської селищної територіальної громади провели профорієнтаційне заняття
23.12.2015
Роботи здійснювалися в рамках проекту на зменшення енергоспоживання за підтримки ЕС в рамках грантового контракту.
2.07.2020
У м. Канів відбулася спільна зустріч з представниками міської влади та навчальних закладів, на чолі з міським головою Ігорем Ренькасом, та представником корпорації НЕФКО.