Енергоаудитори компанії «Adamson» успішно пройшли сертифікацію Американським інститутом ВРІ

01 липня 2017
енергетичне обстеження за стандартами ВРІ

The Building Performance Institute, Inc.(BPI) – є провідною організацією США, яка засвідчує, підтверджує та встановлює стандарти роботи професіоналів з оцінки енергетичного стану будівлі. З 1993 року ВРІ встановлює технічні стандарти для енергоаудиту будинку та підвищення його енергетичної ефективності. Особи, які пройшли навчання, тестування та сертифікацію за стандартами ВРІ, використовують підхід «дім як система» для аналізу та покращення функціонування будівель. Такий підхід допомагає енергоаудиторам виявляти недоліки конструкцій та запропонувати найбільш ефективні рішення, а домовласникам - зменшити свої витрати на комунальні послуги.

Під час навчання енергоаудитори дізналися всі особливості, які необхідно враховувати під час обстеження будівель та методи пошуку «слабких місць» конструкцій. Окрім теоретичної частини, спеціалісти пройшли серію практичних занять для закріплення навичок під керівництвом досвідченого викладача The Building Performance Institute.

енергетичне обстеження за стандартами ВРІ

Тепер спеціалісти компанії «Adamson» виконують енергетичне обстеження за стандартами ВРІ з використанням сучасного американського та європейського обладнання. Наші аудитори виконують BLOWERDOOR TEST, який дозволяє проводити термографічну зйомку у теплий період року та точно визначати місця витоку тепла у будівлі.

Відмінною особливістю роботи наших енергоаудиторів є вміння поєднувати правила проведення обстеження ВРІ, норми та стандарти України, а також індивідуальні особливості кожної будівлі. Саме такий підхід дає можливість підібрати найбільш ефективні заходи з найменшим терміном окупності.

Вже сьогодні наші енергоаудитори готові виконати обстеження Вашої будівлі. Зателефонуйте або завітайте до нашого офісу у м. Івано-Франківськ, Львів та Київ! Зробіть перший крок до енергоефективної оселі.

енергетичне обстеження за стандартами ВРІ

ІНШІ НОВИНИ

17.06.2017
В рамках заходу було проведено уроки, презентації, майстер-класи, конференції для дітей та дорослих, а також для кваліфікованих спеціалістів
12.06.2015
Запрошуємо на зустріч з провідними спеціалістами компанії Adamson.
5.06.2017
З 30 травня по 2 червня в м. Київ відбулась 19-та Міжнародна виставка енергоефективного опалення, вентиляції, кондиціонування, водопостачання, відновлювальної енергетики, сантехніки та басейнів.