Підписали угоду про співпрацю з Національним технічним університетом

09 липня 2020

Договір про співпрацю між університетом і компанією Адамсон підписали у четвер, 9 липня. Згідно договору передбачена спільна діяльність установ для підвищення якості підготовки фахівців за відповідними напрямами.

Зустріч та підписання угоди про співпрацю Адамсон з ІФНТУНГ

Енергосервісна компанія «Адамсон» створена у 2014 році. Зараз вона фактично є найбільшою компанією в Україні, яка пропонує комплексні рішення у сфері енергоефективності.

Адамсон - перша енергосервісна компанія нашої держави, яка почала впроваджувати послуги з енергетичного аудиту будівель. За шість років діяльності компанія провела близько 2000 комплексних енергетичних аудитів.

Сторони отримують користь від такої співпраці. Адамсон – згодом матиме можливість брати висококваліфікованих спеціалістів, в свою чергу, в рамках договору, компанія зможе впливати на навчальний процес і надавати пропозиції з тематики курсових і дипломних робіт, долучатись до розробки освітніх програм, проведення тренінгів і семінарів у сфері енергоефективності та енергоощадження.

Відповідно до умов договору, студенти університету зможуть проходити практику на підприємстві, будуть мати можливість виконувати курсові та дипломні роботи на виробничій базі компанії. Також угода передбачає проведення занять фахівцями компанії, а найкращих студентів планують навіть стимулювати матеріально.

ІНШІ НОВИНИ

21.05.2021
В місті Вишневе Київської області, за підтримки Всеукраїнської Асоціації об’єднаних територіальних громад відбувся Чемпіонат України з футболу серед міських, селищних, сільських голів та старост.
29.04.2021
До ініціативи в статусі партнерів долучились наша компанія, компанія Прикарпаттяобленерго, мешканці будинку, Івано-Франківська обласна філармонія, фан-шоп НФК "Ураган", Ковальська фабрика «Арма» та Ініціатива «Франківськ який треба берегти».
2.07.2020
У м. Канів відбулася спільна зустріч з представниками міської влади та навчальних закладів, на чолі з міським головою Ігорем Ренькасом, та представником корпорації НЕФКО.